salta al Contingut Principal

Les 5 claus per a comprar plantes d’interior i que creixin fortes

Les 5 Claus Per A Comprar Plantes D’interior I Que Creixin Fortes

És important comprar plantes que puguin sobreviure dins la llar. Hi ha moltíssima varietat d’elles que poden estar sanes i siguin molt boniques. Quins exemples de plantes d’interior podries tenir en compte? L’Anthurium, la Monstera, els Ficus o la Sanseviera són algunes d’elles. A continuació, et donem algunes idees perquè puguis adquirir plantes segons les teves necessitats.

Les 5 claus per a comprar plantes d’interior

Segueix els següents consells per a triar la millor planta d’interior.

1. Prepara’t a casa

Abans de posar-te en marxa per a adquirir la teva pròxima planta, fes-te unes preguntes: Quin tipus de llum tens a casa? Com és de sec l’aire de la teva llar? Tens mascotes? Nens petits? Si coneixes el lloc específic on desitges que la teva nova planta visqui a casa, pren nota de la ubicació i les característiques pertinents. També considera que les plantes no només es tornen més altes, sinó que també creixen en amplada.

2. Tria una planta que es vegi saludable

Triï la planta que es vegi a simple vista sana, que tingui una tija resistent. Si observes que una planta deixa caure les seves fulles o si es veu descolorida o feble, llavors has d’evitar comprar-la. Assegura’t de no comprar plantes amb la tija danyada o feble. Cerca sempre tiges robustes i fermes.

3. Plantes estacionals

Si estàs comprant una planta de floració estacional, has de triar una que tingui molts brots sense obrir. No compris plantes que estan al final del seu cicle de floració. Quan les mantinguis a l’interior, has d’assegurar-te que estan rebent una mica de llum solar. Recorda a més, quan tinguis la planta a casa, que no has de mantenir-la a la llum directa del sol; no obstant això, pot mantenir-se sota la llum solar indirecta durant uns dies perquè pugui adaptar al nou ambient.

4. Observa si hi ha arrels sortint de la planta

Has d’assegurar-te que les arrels dels vegetals no sobresurtin del test. Si observes que està succeint això, significa que la planta ha estat en el mateix test durant molt de temps. Compte, això podria ser un veritable desafiament a l’hora de transferir-la a un altre test.

5. Tria plantes petites

Sempre has de triar plantes d’interior més petites (encara que després creixin). D’aquesta manera, mentre vagi creixent a la teva llar, s’anirà adaptant fàcilment al nou entorn. Pots conrear la planta amb forma desitjada i col·locar-les a l’espai que tinguis disponible.

 

Comprar plantes a domicili

És molt probable que hagis vist plantes molt boniques a les xarxes socials. Per això, per a estalviar-te maldecaps, a Can Tortós ens esforcem per oferir-te les millors varietats de plantes d’interior, les més cuidades i saludables. Una solució ràpida i increïble per a donar-li un canvi d’aspecte a la teva llar.

Si compres plantes d’interior online, considera aquests consells i tindràs la millor planta per al teu habitatge. Et convidem a visitar les nostres xarxes socials i pàgina web per a més informació.

Aquest Post Ha 0 Comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Tornar A Dalt
Abrir chat
1
¿Necessites ajuda?
Hola
¿En que et podem ajudar?