salta al Contingut Principal

Comprar plantes: el crisantem i les seves varietats

Comprar Plantes: El Crisantem I Les Seves Varietats

Si t’agrada comprar plantes i estàs pensant a adquirir alguna nova, et presentem els crisantems. En les següents línies et parlarem de quines són les seves principals varietats i característiques i també de com has de cuidar-los. Així que, si tens ganes de donar un canvi a la teva llar, no dubtis a buscar aquestes plantes a domicili.

El crisantem i les seves varietats

Fonamentalment, podem distingir quatre varietats que s’adapten a les diferents èpoques de l’any.

La primera d’elles és el crisantem margarida, el qual, com el seu propi nom indica, posseeix una flor similar a la de les margarides. Això sí, poden ser blanques, però també grogues, taronges i en tons morats. En aquest cas, la floració podràs veure-la a la tardor.

Un altre dels crisantems típics d’aquesta època de l’any és el lake worth. Amb colors típics de la tardor, aquesta planta té unes fulles de color verd clar rugoses i de manera lobular. Una particularitat d’aquesta varietat és que necessita créixer amb la meitat d’ombra.

Un cas contrari és el del crisantem paludosum, el qual requereix molta llum solar. Floreix des de la tardor fins a la primavera, així que podràs utilitzar-lo en diferents moments de l’any. No obstant això, una vegada que arriba l’estiu, perd les seves flors blanques. Es tracta d’una planta petita (no sol superar els 30 centímetres), però molt bonica.

Finalment, destacarem també la varietat de crisantem bola, una planta molt cridanera que sol posseir moltes flors. Rep aquest nom perquè les seves flors (generalment grogues o violetes) es disposen en forma de pompó.

Característiques

Encara que ja t’hem anat avançant algunes de les característiques de cada varietat, en termes generals podem dir que aquestes plantes poden arribar a mesurar 1,5 metres d’alt i que tenen una floració tardana (a la tardor).
La longitud de les seves fulles està entre 4 i 9 centímetres. Pel que fa a l’amplada, se situa entre els 4 i 6 centímetres. Les flors són de gran grandària en comparació amb la planta en general, per això les recomanem per a decorar qualsevol espai de la teva llar.

Cures

Les cures dels crisantems són bastant senzilles. Simplement, hauràs d’assegurar-te de deixar-los en una zona que rebi llum del sol directa, però és important que no els hi doni tot el dia. Si tenen excés de sol, poden deshidratar-se. No obstant això, recorda que han de rebre la seva dosi de llum diària.

Pel que fa al reg, cal comprovar que el substrat està humit en tot moment, encara que sense entollar. Per això, el més adequat és que les reguis en un plat i deixis que s’absorbeixi l’aigua a poc a poc.

En definitiva, a l’hora de comprar plantes, els crisantems són una de les opcions que més persones trien. I això té a veure, sense cap dubte, amb la varietat de colors que existeix actualment al mercat. Si desitges proporcionar una nova imatge a la teva llar, anima’t i demana aquests crisantems a domicili.

Aquest Post Ha 0 Comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Tornar A Dalt
Abrir chat
1
¿Necessites ajuda?
Hola
¿En que et podem ajudar?