salta al Contingut Principal

5 secrets que ajuden a triar jardinera per a les plantes de la llar

5 Secrets Que Ajuden A Triar Jardinera Per A Les Plantes De La Llar

Triar jardinera és molt important perquè les teves plantes puguin veure’s esplèndides i ben cuidades. Però, en triar una jardinera o test per a plantes aromàtiques hi ha algunes qüestions clau en les quals has de considerar.

Triar jardinera

Triar el test adequat per a la planta correcta és molt important! El test que triïs afectarà la seva nutrició. Fins i tot, pot ajudar al fet que les seves arrels es tornin sanes i fortes.

1. Tria segons el teu estil

Abans de comprar tests, considera l’arquitectura de la teva llar i l’estil de jardí que tens. Per a una aparença contemporània, pots triar un test amb una forma geomètrica simple en acer, fibra de vidre o formigó.

2. Tria segons la grandària

Tria un test que sigui comparable a la grandària de la planta. Per exemple, els tests més profunds per a plantes amb arrels grans i, en el cas de les menys profundes, per a plantes amb arrels petites.

 

Les plantes d’interior grans tendeixen a desenvolupar arrels més profundes i grans i poden suportar ser col·locades en un test tan alt com ampla. Els cactus s’acoblen bé en tests menys profunds.

 

Recorda també que moltes plantes gaudeixen de tenir espai per a estendre’s, però massa o molt poc espai pot causar un problema. Els tests que són massa grans poden fer que una planta romangui en l’aigua durant massa temps. Recorda tampoc fer un salt dràstic en grandàries.

3. A l’inici, pots utilitzar tests de plàstic

Si t’estàs iniciant en aquest món i no tens encara molta idea, considera els tests de plàstic, perquè són les més barates i fàcils d’obtenir. No obstant això, no et recomanem utilitzar-les a llarg termini, perquè el plàstic no és porós.

4. Tria jardineres amb drenatge

Sí. Sempre recomanarem seleccionar tests amb drenatge. Igualment, és possible fer tests sense drenatge que funcionin. Tingues en compte no abocar més de 1/3 de la grandària del recipient en aigua. També pots cobrir el fons del test amb pedres volcàniques o similars per a crear esquerdes en les quals pugui drenar l’excés d’aigua. Aquests mètodes, definitivament, ajudaran a disminuir les possibilitats que l’arrel es pugui podrir.

5. Tria materials porosos

El nostre consell és que el material sigui significativament porós. La ceràmica porosa com la terracota s’assecarà més uniformement que els tests de plàstic, i qualsevol test de fusta s’assecarà fins i tot més ràpid que la terracota. Els tests de ceràmica o de fang també són excel·lents opcions.

Comprar plantes a domicili

Igualment, si no disposes de molt de temps o si no comptes amb l’experiència necessària per a triar la jardinera ideal, sempre pots preguntar-nos. Comptem amb el material necessari perquè les teves plantes d’interior i d’exterior puguin relluir millor que mai. Can Tortós t’ofereix professionals qualificats i amb experiència que t’ajudaran a més a comprar plantes a domicili.

 

És important seguir els cinc consells anteriors per a triar jardinera. A la nostra botiga pots trobar aquelles de millors materials que més s’adaptin als teus gustos i necessitats. Segueix-nos en xarxes socials per a conèixer més sobre jardineria.

Aquest Post Ha 0 Comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Tornar A Dalt
Abrir chat
1
¿Necessites ajuda?
Hola
¿En que et podem ajudar?